Plaže

Nugal plaža

Vjetar slobode ove je godine zadirio među putnike: glasali su za plažu Nugal (djelomično nudističku plažu), kao jednu od omiljenih plaža u Europi.

Ova prelijepa plaža smještena na Makarskoj rivijeri mogla bi se svrstati i među najbolje tajne plaže u Europi (trebat će vam više od 30 minuta hoda po stijenama prije nego što dođete do mjesta). Svakako stavite ekološki i biorazgradivu kremu za sunčanje da sačuvate ovaj mali rajski kutak.

Pvi put na nudističkoj plaži? To je poput ronjenja u vodu, možda ste malo prije zabrinuti zbog toga, ali kad se jednom to usudite, nećete požaliti. Ova je plaža malo utočište mira s obiteljskom atmosferom. Na vama je samo da obučete kupaći kostim ili ne, ali ako ste zaista sramežljivi, na Makarskoj rivijeri postoje mnoge druge rajske plaže.

Rezervirajte svoje letove do Splita, kao i svoj apartman, hotel, pansion, vilu po najboljoj zagarantovanoj cijeni i svoje najbolje ture i aktivnosti, kao što je izlet na slapove Krke s Makarske rivijere.

Ako želite odsjesti u blizini jedne od najljepših plaža u Europi, preporučujemo hotel “Tui Blue Jadran” s infinitivnim bazenom s kojeg se pruža panoramski pogled na more.

Izvor: EuropeanDestinations

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Check Also

Close
Close