PlažePriroda
Najnovije

Makarska Rivijera Plaže noću

Još jedan spektakularni timelapse video iz Hrvatske, ovaj put iz TCN-a VIce Rudan, koji noću snima svoje voljene makarske plaže.

Što više pokrivamo cijelu Hrvatsku, to će moja mreža postati bolja, a ja sam vrlo zahvalan stotinama ljudi širom Hrvatske koji nam pružaju informacije, fotografije, video zapise i informacije o njihovoj specifičnoj regiji. TCN postoji na vrlo malom proračunu i to što nam je mreža dobrovoljačke pomoći iz tolikog broja kvartala omogućila nam je da vrlo učinkovito izvještavamo vijesti s puno lokalnog doprinosa. Hvala svima i nastavite stizati te poruke.

Naravno, imati takvu mrežu podrške znači da možete kontaktirati ljude kada se u određenom dijelu Hrvatske dogodi nova vijest. A kad se bilo što dogodi na Makarskoj rivijeri ili u blizini, potreban mi je samo jedan čovjek – Vice Rudan.

Vice nam već nekoliko godina šalje stvari, a njegov videoprilog proteklih ljetnih šumskih požara u Dalmaciji bio je izvanredan. Evo ga, uz možda njegov najljepši uradak, nevjerojatan noćni prelaz na plažama Makarske rivijere.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close